sunnuntai 3. kesäkuuta 2018

YLIOPPILAS 2018


Nyt olen sitten virallisesti ylioppilas! Eilinen lakkiais päivä sujui aika rennosti, aluksi tottakai lakitus ja sen jälkeen käytiin ottamassa kuvia ja syömässä. Illalla sitten kavereitten kanssa juhlimaan. Jaksoin jopa odotettua kauemmin olla kavereitten kanssa baarissa, mutta 1-2 aikoihin oli kyllä jo ihan sopiva aika lähteä kotiin nukkumaan! Yllätin jopa itseni eilen, kuinka hyvin jaksoin olla jaloilla koko päivän, illan ja yön. Nyt raskauden aikana olen huomannut, että jalkani väsyvät tällä hetkellä todella helposti. Poikaystävällenikin sanoin, että näyttää liian hyvältä, joten aamulla herätessä taitaa lakkiaispäivän kävelyn määrä näkyä. Ja niinhän siinä kävi. Jalat olivat aamulla kipeät ja todella turvonneet, tai oikeastaan ovat edelleenkin. Tänään oli siis ansaitusti minulla juhlimisen ja poikaystävällä työpäivän jälkeinen lepopäivä. Näin jälkeenpäin ajateltuna oli loistava idea pitää juhlat vasta seuraavalla viikolla, niin lakkiaispäivän sai viettää rauhassa ilman kiirettä ja stressiä. Itse juhlat siis ovat vasta ensi viikolla joten saa vielä palata uudestaan juhlatunnelmaan ja juhlia sukulaisten ja muiden läheisten kanssa lakkia. Ja saa ottaa lisää kuvia! 











Tämä on muuten esimerkiksi rippijuhlissa ja lakkiaisissa parasta. Kukat! Kukkien saaminen on aina ihanaa, myös silloin kun ostaa ne itse :D


Pakko tulla myös vielä näyttämään koruja lähempää. Koska lakkissani on kultainen lyyra, sekä kultaiset yksityiskohdat, piti myös korujen olla kultaiset. Toinen kriteeri oli strassit, mitä vaan kunhan kimaltaa. Tämä osoittautuikin sitten yllättävän haastavaksi, mutta onnistui kuitenkin. Rannekoruna oli joskus jostain tilattu yksikertainen rannerengas jossa on päissä sydämet. Korvakoruiksi löytyi New yorkerista renkaat jotka taisivat maksaa 2,95€, eli ei juuri mitään! Olisihan korviksia löytynyt kotoakin, mutta hiukset auki ja lakki päässä eivät pienet korut näy mihinkään, joten renkaat oli itselle huippu valinta! Kaulakoru taas oli Ur & penn:stä ja maksoi n. 8€. Ja ehdottomasti vaikein löytää! Tuntui ettei mitään kivellisiä koruja löydy kultaisena, mutta löytyi kuitenkin. Mekkokin oli melko yksinkertainen joten päätin, että korut saavat sitten olla näyttäviä! Ainoa tavoite asun ja korujen metsästyksellä oli se, että ne voisi ottaa juhlien jälkeen myös arki käyttöön. Mekkokaan ei kauheita maksanut, mutta silti ajattelin että olisi kiva käyttää sitä muutenkin kuin pelkästään juhlissa, kun ei tiedä onko mekko enää Tipin syntymän jälkeen hyvä. 

Kaikille lomalaisille ihanaa lomaa ja valmistuneille onnea ja nauttikaa tästä hetkestä💖

p.s. tänään on myös tasan 3 kuukautta laskettuunaikaan! Can't wait💘

-Julia💕

1 kommentti:

  1. Pitääpä tää sun blogis laittaa kirjanmerkkeihin talteen, kun tämän nyt blogilistalta bongasin.

    Odotan itse myös esikoista, ihanaa lukea sellaista blogia jonka teksteihin ja odottavaan fiilikseen voi samaistua! :)

    aidiksi2018.blogspot.com

    VastaaPoista