tiistai 5. kesäkuuta 2018

ÄITIYSPAKKAUS 2018


Vihdoin se on täällä... monta viikkoa odotettu äitiyspakkaus! Jos haluat katsoa äitiyspakkauksen sisällön mielummin videlolta, voit tehdän sen tästä.





Keltaisessa bodyssa näkyy vasemalla vähän niin kuin punaisia tussin jälkiä. Taidan ensimmäisenä kokeilla lähtisikö pesussa pois, mutta laitanm kuitenkin reklaamatiota, sillä useammassa tuotteessa oli jotain häikkää.
 Tässä on siis pienimmät bodyt, jotka ovat kietaisubodyja joista löytyy käännettävät hihat! Tästä löytyy mun ihan lemppari body, toi kissa kuosinen!


Tästä taas löytyy ehkä housujen lempppari kuosit, etenkin nuo sydän kuvioiset ovat todella söpöt. Tässä pakkauksessa oli paljon legginssejä, joita oli toivottu äitiyspakkaukseen lisää. Ainakaan tällä hetkellä legginssit eivät ole lemppareitani housuista, mutta käyttöön ne kuitenkin tottakai tulee.


Ja tottakai maailman söpöin lammas makuupussi!
Yllätyin pakkauksen kohdalla ja varsinkin tämän haalarin kohdalla sen monipuolisuuteen, kuinkka sitä voi muunnella! Vielä ei tietenkään voi sanoa meneekö haalari koko talven, mutta alkuvuoden  puolella pitäisi päästä jo käyttämään.
Tämä haalari ei ehkä tytölle osuisi kaupassa silmään, mutta äitiyspakkauseen se oli erilainen ja aika kiva!






Sukkia, kuolalappu, ruokalappu ja viltti
Unipussi ja potkuhousut
Pipot ja huoatossut
Unilelu, siteitä, villahousut ja harsoliinoja
Huppupyyhe ja lammas lakanat

-Julia💕

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti