sunnuntai 22. huhtikuuta 2018

SEURAAVAN VUODEN AIKANA...

Tajusin tässä, että viikon päästä mulla alkaa loma!?!? Vappuun mennessä pitää viimeiset koulutehtävät olla palautettuna ja tämän kevään viimeiset työvuorot jäähallilla ovat ensi viikolla. Ymmärsin, että en ole tullut edes ajatelleeksi mitä tämän kevään jälkeen. Olen ollut n. 2-3kk jo pois koulusta lukulomalla, ja nyt tästä jatkan ties kuinka pitkälle lomalle. 13 vuotta koulua takana, ennen ei ole tarvinnut miettiä, että mitäs nyt. Tänään se päivä kuitenkin tuli, miettiä hiukan eteenpäin mitä seuraavaksi. Valmistun lukiosta, joten opiskella pitäisi vielä äitiysloman jälkeen, en vain tiedä vielä mitä. Onneksi tulin siihen tulokseen, että nyt tärkeintä on keskittyä ensin seuraavaan vuoteen ja kaikkeen uuteen.


Seuraavan vuoden aikana aion:


Jatkan blogin kirjottamista. Aloitin tämään blogin alaunperin sen takia, että voisin jakaa mun arkea ja mietteitä vauvaan liittyen. Blogin nään kuitenkin hyvänä harrastuksena joka ei vaadi aikatauluja ja johon voin liittää myös valokuvaamisen, josta olen taas innostunut.



Aion keskittyä Tipiin💖 Vauvasta alkaa täysin uudenlainen arki, jota odotan jo!



Aion tehdä juuri meidän perheelle täydellisen kodin💕


Aion keskittyä itseeni💕 Vaikka Tipi tulee olemaankin seuraavan vuoden ykkösasia, tulee itseensä keskittyminen olemaan tärkeää. Viimeisin vuoden aikana on tapahtunut hurjasti ja ollut kamala kiire, pitänyt keskittyä kaikkeen muuhun paitsi itseensä. Opettelen viettämään aikaa itseni (ja tottakai Tipin) kanssa, ja mietin, että mitä tulevaisuudessa. 

-Julia💕

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti