lauantai 28. huhtikuuta 2018

LOMA

VIHDOIN! Periaatteessahan oon ollut lomalla jo useamman kuukauden, mutta torstaina loppui työt ja eilen palautin viimeiset koulujutut eli nyt se on varmaa, musta tulee ylioppilas!
Nyt jos joku miettii miksi mulla loppu työt, niin olen jäähallilla töissä eli työt loppu silloin kun loppuu lätkäkausikin. Koulujutut oli jotain pieniä tehtäviä, jotka vielä piti tehdä viimeisten kurssinumeroiden saamiseksi, mutta nyt nekin ovat done.

Viimeinen vuosi lukiossa on mennyt järjettömän nopeastin ja kaiken muun lisäksi myös Tipi ilmoitti tulostaan💕 Muutin omilleni kun lukio alkoi, eli 4 vuotta sitten. Olen siitä asti yrittänyt etsiä töitä- mutta vasta nyt löysin. Aloitin syyskuussa ja sehän muutti arjen ihan erilaiseksi. Mulla ei ole koskaan ollut harrastusta tai töitä tai mitään mikä veisi paljon aikaa. Meni aikaa tottua uuteen arkeen ja olihan se rankkaa kun ei ollut tottunut siihen, että vapaa-aikaa on vähemmän. Vuosi meni sinnitellessä aina lomiin asti, mutta nyt työt ovat virallisesti tältä kaudelta ohi. Tipin kanssa alkoi viimeiset pelit olla rankkoja, mutta hyvin selvittiin. Vaikka onkin todella kiitollinen, että loma alkoi tulee kuitenkin vähän ikävä, ettei ensi kaudella todennäköisesti pääse hallille. Onneksi äitiysloman jälkeen on mahdollisuus palata vielä jäähallille.

Tällä hetkellä keskittyminen siirtyykin sitten lakkiaisten suunnitteluun ja kutsujen tekemiseen. Yritän päättä haluaisinko askarrella vai tilata kuvasta valmiit kutsut. Onneksi on vielä hyvin aikaa niin tästä ei välttämättä tarvitse stressiä ottaa😁

Aikaisemmin olisin saattanut juhlia lomaa lähtemällä kavereitten kanssa juhlimaan, mutta tällä kertaa juhlinta menee jäätelön ja leffan parissa😁 




-Julia💕

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti